IKON Magazin megjelenés




Annyira ritkán posztolok sminkes munkákat, hogy tarthatatlan! :) Ennek legfőképpen az az oka, hogy a fotósok elküldenek pár képet ízelítőnek, amiket még nem lehet posztolni, aztán meg elfelejtem összeszedni őket, vagy hiába imádkozom hónapokig :D Aztán az utóbbi másfél-két évben nem is volt sok lehetőségem a munka mellett még szabadúszó munkákat vállalni, de most ismét összejött egy pár, úgyhogy igyekszem megmutatni őket, amint megjelenhetnek.
Ez a legutóbbi sorozat a WestEnd IKON Magazin tavaszi számába készült, és picit a 60-as éveket idézi. Imádtam a ruhákat és az egész hangulatot, a Hilton pedig remek helyszínekkel szolgált. A smink alul-felül tusvonalas és műszempillás, de sajnos a szemüvegek eltakarják - ilyen ez a popszakma :) Szilvihez szuperül illett ez a stílus, Dodival a stylisttal pedig nagyon szeretek együtt dolgozni, úgyhogy remek napot töltöttünk együtt, remélem ez a képeken is tükröződik. 
Ha pedig kíváncsiak vagytok a smink részleteire, akkor kattintsatok a képekre, ahol láthatjátok a MAC termékek neveit, amiket használtam.


WestEnd IKON Magazin 2014 tavasz
Fotó: Hajdu András
Styling: Matis Edit Dodi
Modellek: Szilvi (Allure), Bence (Visage)
Haj: Hair&Art2 - Füli és Orsi
Smink: MAC Westend - Suzy


http://www.craftaholicsanonymous.net/glitter-eggs-tutorial

Végül minden kedves olvasómnak nagyon kellemes 
húsvéti ünnepeket kívánok! :))