TESZT - MAC Lipstick Show Orchid és MSF Lightscapade


Szeptemberben megérkeztek a MAC-be az új csomagolású Mineralize Skinfinishek, melyek már sokkal modernebbek, illetve a Mineralize Skinfinish Natural púderek tükröt is kaptak. Megmaradtak a régi színek (Soft&Gentle, Lightscapade, és a simákból Light, Medium, Medium Plus, Dark, stb), de jöttek új színek is (Medium Tan, Medium Golden, Dark Deepest stb) és gyönyörű új highlighterek (Global Glow és Cheeky Bronze).
Illetve csodás, vibráló színű rúzsokkal is bővült a paletta, amik bekerültek az állandó kínálatba is, úgyhogy nem kell elkeseredni, nem maradtatok le semmiről :)
Most az új csomagolású Lightscapade highlightert és a Show Orchid rúzst szeretném nektek megmutatni:



A Lightscapade már többször bukkant fel limitált kollekciókban, aztán egy ideje az állandó fénypúderek közé is bekerült. 

A csomagolás alul fényes, felül matt - ezt átvitték a papírdobozra is -, áttetsző a fedele és fehér MAC felirat díszíti. Akinek nem rémlik a régi kompakt, az ITT tudja megnézni. Én már kezdem megszokni az új csomagolást, de az elején nagyon furi volt :) Sminkes szemmel pl. a Natural púdereket sokkal jobban szerettem az áttetsző fedéllel, mert könnyebb volt megkülönböztetni őket, de az biztos, hogy magán használatra szerencsésebb az új, tükrös kompakt. 

A textúrája egyébként nem változott, ez egy nagyon apró őrlésű highlighter, ami cirmos felületű, arany-ezüst-pezsgő-kék színekből áll össze. Első ránézésre picit ijesztő, de összességében csak egy hideg, vanília színű fényt kapunk, ami gyönyörűen belesimul a bőrbe. Az örök kedvenc Soft&Gentle nála sokkal nagyobb szemű, csillogósabb, pezsgő színű highlighter, ami szerintem alkalmibb fénybe vonja az arcot, de számomra hétköznapra sok is, arra megfelelőbb a Lightscapade.

Használata nem túl bonyolult, teljesen ecsetfüggő, hogy mennyire lesz erőteljes a fény, és az biztos, hogy egy életre elegendő highlightert kapunk. :}

Ár: 8300 Ft, minden MAC üzletben kapható.


A Show Orchid is már többször debütált, míg végül most állandó termék lett belőle. 

A csomagolása semmiben nem különbözik a normál rúzsokhoz képest.

Textúrája szerint amplified, ami azt jelenti, hogy nagyon pigmentált, krémes rúzsról beszélünk - de ne egy csúszós, szájfényes krémre gondoljatok. Nekem ez a kedvenc textúrám a mattok mellett, mert intenzívek a színei, egy húzásra tökéletesen fednek és nem mászkálnak össze-vissza. Amellett, hogy hidratálják az ajkakat (a szójabab kivonatnak és a murumuru vajnak köszönhetően), alig kopnak és kellemes fényt adnak. 

Ennek köszönhetően a használata is nagyon egyszerű, mert egy-két húzással tökéletesen fed és könnyű kialakítani a formát. Mivel krémes, azért egy ceruzával szeretem élesebbé tenni a körvonalait (de csak ha intenzív színt választok), de nem satírozom alá telibe, mert felesleges, amúgy is jól megmarad és megfogja az ajkakat.

Ár, beszerezhetőség: 5900 Ft, minden MAC üzlet



Ti mit gondoltok a Mineralize Skinfinishek új csomagolásáról?
Szeretitek az ennyire élénk rúzsokat?