Műszempillák a kínai negyedből


Nagyon régóta csodálom a Paperself műpillákat, akik piacra dobták az extrém formavilágú, virágok, állatok, furcsa formák által ihletett műszempillákat. Van is 2-3 pár eredeti darabom tőlük, illetve az Essence is kihozott egy hasonló formát, ezeket már ITT, ITT és ITT láthattátok. Csak egy baj van velük: az eredetiek ára 4-5000 forint körül mozog, és elég sérülékenyek, könnyen deformálódnak és szakadnak.
Most viszont jöjjön egy kis kitérő, hogy ezek a darabok hogyan kerültek hozzám. Amikor Milánóban első nap jártuk a várost, az én okos-eszes barátom rábökött a térképre, hogy van ott egy bazi nagy zöld folt, a Cimitero Monumentale, és mi sem lehet jobb az első nap befejezésére, mint elsétálni a temetőbe (amúgy nincs semmi perverziónk, csak gondoltuk nézzük meg ezt is, ha már akkora mint a belváros). Úgyhogy nekiindultunk négyen, és út közben elkeveredtünk a kínai városrészbe, ahol csak "ebay-üzletek" voltak, de olyan mobilosok egymás hegyén-hátán, ahol nem 100, nem 500, hanem konkrétan egy millió telefontok volt :D Meg öt méterenként egy kutyaruha bolt, érdekes... Na de a lényeg, hogy észrevettünk egy üzletet, ahol volt egy univerzumnyi pilla, gondoltam csak benézek! Nos, ott vártak rám ezek a szépségek, amik a Paperself pillák tökéletes másai. Darabja €3, a sima műpillának pedig €1. Most azt hagyjuk, hogy mit gondolok az efféle koppintásról, mert egy hamis LV táskát biztosan nem hordanék (na jó, eredetit sem...), de ezek nálam kincsszámban mennek, és egy-egy fotózásra, extrém sminkhez tökéletesek! 
(Visszatérve a temetőre, nagyon jól tettük hogy útba ejtettük, mert konkrétan minden sír egy külön szobor volt, és tele volt híres, gazdag családok sírhelyeivel, amik tényleg monumentálisak, lenyűgözőek voltak és az egyiptomi, az azték, de még a görög motívumokból is merítettek.)




A pillákat pedig hamarosan megmutatom sminkben is! :)