TESZT - MAC In Extreme Dimension szempillaspirál


A jó szempillaspirál minden nő fegyvertárának elengedhetetlen darabja, csak hogy ilyen bulvárosan indítsam a mai posztot - de mint minden közhelyben, ebben is van igazság! :) Nálam mindig 2-3 spirál van használatban, attól függően éppen milyen hatásra vágyom, illetve elég sokat kaptam kipróbálásra, úgyhogy mindig van mit bevetni! Viszont most szeretném megmutatni a jelenlegi kedvencem, méghozzá a MAC In Extreme Dimension spirálját, amiből már megjelent a képen látható, még feketébb verzió.


Csomagolás: a spirál rész elég dundi, a kupak pedig elkeskenyedik, és nagyon szép ívelt formája van az egésznek, ami nem hogy csinos, de remekül kézre áll spirálozás közben. Az egészet MAC logók borítják - a sima fekete spirál esetében fehér, az extrém feketénél pedig fekete betűk állnak rajta. 

Kefe: ez a spirál egyik különlegessége. A szokásosnál nagyobb a kefe, melyet szilikon tüskék sűrűn borítanak - ez gondoskodik a pillák szétválasztásáról. Ami pedig a dúsításért felelős, az a kis "vájat", ami a képen is jól látszik: a tüskék között körben három ilyen árkocska van, ahol meggyűlik a festék, így folyamatosan adagolja a fej a pillákra azt, illetve egy kihúzás mindkét szemünkre elég. Ami még extra, hogy a kefe végén is vannak buzogányszerű szálak, így a legbelsőbb pillákat is könnyen elérhetjük, illetve én ezt a részt szoktam az alsó pillasor festésére használni, de ha pár szál összeragad, akkor is remekül szét lehet választani ezzel a résszel.

Textúra: a kefén kívül maga a festék is különleges, mivel a textúrája könnyű, már-már habos, így egyáltalán nem nehezíti el a pillákat. A festékben Y alakú nejlon szálak vannak, amik hozzátapadnak a pillákhoz, így tovább erősítik a hosszító és dúsító hatást.

Hatás: ez a spirál mindent tud! :) Gyönyörűen megemeli a pillákat, viszont más spirálokkal ellentétben itt nem érzem, hogy a szálak pár óra alatt visszaereszkednének, hanem egész nap garantált a babaszem effektus. Látványosan dúsít, de a szilikontüskék elég sűrűek ahhoz, hogy egyúttal szét is válasszák a pillákat, így nincs az a rendkívül olcsó, csomós érzetem. Hosszítja is a pillákat, ami főleg az emelésnek és az Y rostoknak köszönhető.


Összességében szerintem a képek önmagukért beszélnek, ez a spirál elérte, hogy nálam a méltán híres Haute&Naughty spirál már csak a második helyen kullog :)) Nekem soha nem pereg le egy spirál sem, mert egyáltalán nem piszkálom a szemem, így ez sem teszi, és kitart egész nap. Láthatjátok napi sminkben is, ahol műszempillával tuningoltam.


Ti próbáltátok már? 
Mi a kedvenc spirálotok?