[PR] TESZT - Guerlain Gloss d'Enfer szájfény és nyári smink újdonságok


A Dovex Kft. bemutatóján rengeteg nyári újdonsággal ismerkedhettünk meg, ők forgalmazzák többek között a Guerlain, Chanel, Bourjois, Elie Saab, Clarins, Fendi, Ferragamo, Kenzo, Thierry Mugler márkákat a teljesség igénye nélkül. Ebben a posztban a Guerlain csodaszép korall színű szájfényét mutatom be, de találtok képeket a többi újdonságról is!

Guerlain Gloss d'Enfer 940 Nahema Stack
A szájfény csomagolása csodaszép, de egyszerű: a nyolcszögletű, átlátszó műanyagon átcsillognak az arany-rózsaszín glitterek, a fekete kupakon pedig előtűnik az arany Guerlain márkajelzés. Az applikátor kihúzva cuppanós hangot ad, és nekem elég is volt ez a mennyiség az ajkaimra. Nem teljesen egyenes a kis szivacsos vég, egy pár fokban döntött, illetve elég flexibilis - ha jobban rányomjuk az ajkunkra, akkor kissé elhajlik és követi annak formáját. A szájfény textúrája nagyon lágy, az illata pedig édes, cukorkás de nem tolakodó. Körültekintően kell eloszlatni, és utána már nem tanácsos összedörzsölni az ajkunkat, mert pont annyira pigmentált, hogy ha valahova vastagabb réteg kerül, akkor foltos lesz. A fenti képen is láthatjátok, hogy én összedörzsöltem a szám és a felső ajkamon maradt egy szép "karima". :) Magas vizes fénye van, és nekem külön tetszenek, ahogy az apró csillámok adnak egy szikrázó, igazán nyári fényt. A ránézésre narancsos korall szín pedig felkenve picit hozzáidomul a rózsaszín ajkakhoz, és át is engedi annak színét. A tartóssága nem kiemelkedő, pár óránként újra kell rakni, de egyenletesen kopik. Minden tekintetben igazán minőségi darab, öröm kézbe venni és viselni egyaránt.

Terracotta bronzosító, Maxi Lash vízálló szempillaspirál, Terracotta parfüm

Ez a limitált kiadású Terracotta bronzosító nagyon a szívembe lopta magát... Különleges, fa csomagolást kapott, és a mérete hatalmas, alig lehet tenyérbe venni. A tető mágnesesen záródik, teljesen különálló rész. Két bronzos, egy barack és egy pink árnyalat alkotja meg a tökéletes nyári színharmóniát, középen pedig arany napocska ragyogja be a kompaktot - ez azonban sajnos csak overspray, pár használat után lekopik. Külön szeretem benne, hogy a színek variálhatóak, így több árnyalatot tudunk kikeverni. Ecset is érkezett hozzá, szintén nagyon szép kis darab. A vízálló spirál elmaradhatatlan a nyárra, és egy parfüm is megkoronázza a kollekciót - ez azonban nem volt az én világom, de az üvegcse annál jobban tetszik.


Illetve az automata rúzsok (gombnyomásra húzódik ki és be), szájfények és körömlakkok a rózsaszín-korall-bronz árnyalatokban! Összességében szerintem ez a kollekció nagyon szép, bár kicsit vérszegény, dehát mit lehetne kihozni a nyárra, ha nem rózsás-korallos bronz ragyogást, egy kis arannyal fűszerezve?! A bronzosítóért pedig odavagyok, kár hogy nem nyáron van a szülinapom... Vagy karácsony, bármi!